Bine ai venit în acest spaţiu virtual, un loc în care găseşti informaţii noi, afli răspunsuri şi descoperi mai multe despre tine şi ceilalţi!

Scopul principal este ca tu să ai acces la informaţii relevante (atât obiective, cât şi subiective) din acest domeniu care mă pasionează şi în care profesez.

În funcţie de tine şi de nevoile tale, el poate deveni şi un instrument în vederea împlinirii unor nevoi emoţionale,  adică un mediu securizant în care să te simţi liber şi autentic, un răgaz pe care ţi-l iei pentru a te regăsi, un exerciţiu de autocunoaştere, un mod de a privi mai adânc în tine însuţi.

Ce se întâmplă într-un cabinet de psihoterapie, fie el virtual sau real? Se vorbeşte. Deschis, sincer, cu încredere. Şi, nu în ultimul rând, cu metodă. Sună simplu, nu? Uneori este, alteori nu. În acest cabinet, eu încurajez dialogul, întrebările, comunicarea. Sunt însoţitoarea ta reală şi receptivă în tot acest proces pe care îl presupune cunoaşterea şi dezvoltarea ta personală. Cred cu tărie atât în importanţa relaţiei terapeutice drept principală sursă de vindecare, cât şi în principiul confidenţialităţii (care apare, de altfel, şi ca o prevedere legală).

Ce îţi ofer eu ţie? Deschidere, empatie şi constanţă în autodezvăluire. Iar dacă dorinţa ta este aceea de a te implica într-un proces şi mai activ de cunoaştere, de a obţine răspunsuri şi soluţii individuale, te invit să ma contactezi.

Păşeşte fără teamă, lasă la uşă măştile şi nu uita că eu sunt aici pentru a-ţi arăta că durerea este inevitabilă, dar nu şi suferinţa.